cost transport si livrare
livrare panna la usa ta

Serviciul de livrare la domiciliu iti aduce urmatoarele avantaje:

Care sunt costurile livrarii la domiciliu?

Daca ai cumparat un produs de pe www.totorel.ro de peste 300 de lei, ai transportul gratuit – indiferent de greutate, numarul produselor sau localitatea de livrare. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 lei, costul transportului este de doar 11.49 lei – indiferent de greutate, numarul produselor sau localitatea de livrare.

Care este termenul de livrare?

Termenul standard de livrare este de 24 – 72h de la data predarii coletului catre firma de curierat. Termenul de livrare al produselor aflate in stoc extern sau la comanda este mentionat in pagina produsului si in cosul de cumparaturi.

Termenul de livrare se refera la comenzile pentru care ai ales plata ramburs sau card online.

Atentie! In perioadele mai aglomerate, termenul de livrare al comenzilor poate fi decalat si mai indelungat fata de cel de 24-48 de ore, insa acesta desigur nu va depasi termenul legal de livrare, de pana la 30 zile de la data Confirmarii Comenzii.

Care sunt termenii de transport/expediere?

In cazul in care transportatorul nu gaseste destinatarul la adresa mentionata pe colet in intervalul orar stabilit, va livra coletul a-2-a zi fara costuri suplimentare.

Daca un colet nu se poate livra in mod repetat, acesta se va returna la unul din depozitele Totorel.

La cererea clientului, Totorel va efectua o noua expediere, cu plata transportului la destinatar. In cazul in care si a-2-a tentativa esueaza din motive independente de Totorel sau transportator, clientul va trece in regim de plata in avans pentru urmatoarele comenzi.

In situatiile in care este necesara reprogramarea transportului sau acesta intarzie din cauze de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile, etc.),ne rezervam dreptul de a efectua transportul doar pana in zona practicabila.