Online cumperi rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:

Cauta produsul dorit – Poti cauta un produs direct in campul special de cautare,

cautare-website

sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in partea de sus.

meniu-expemplu

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos”

adauga-in-cos-exemplu

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verifica-ti comanda – Dupa adaugarea produselor dorite in cadrul cosului de cumparaturi mergi catre el (in partea din dreapta sus) si selecteaza „Vezi cos”. Aici poti sa reevaluezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau la toate produsele selectate.

cos-exemplu

Detalii de facturare si livrare comanda – Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi butonul „Trimite Comanda”. In campurile respective te rugam sa introduci detaliile de facturare, sa selectezi modalitatea de plata dorita (Ramburs, Card Online, Rate) si modalitatea de livrare preferata (Ridicare de la Showroom, Ridicare de la punctele de livrare, Livrare la domiciliu).

trimite-comanda-exemplu Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile Totorel.ro” inainte de a trimite comanda.

termeni-exemplu

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

trimite-exemplu